FORENINGSPORTAL Foreninger i Stryn

Sommarskisenteret opnar 25.mai!

Stryn sommarski har fått framskunda opningsdagen med ei veke, og opning er no laurdag 25.mai!

På grunn av høge temperaturar dei siste vekene har også snøen på sommarskisenteret smelta raskare enn ønska, med tanke på sommarskisesongen. Så her må du hive deg rundt og nytte høvet medan du kan!

Stryn sommerski er eit alpinsenter på Strynefjellet. Mellom Stryn og Gudbandsdalen, 45 km aust for stryn sentrum. Skisenteret ligger langs fylkesvei 258, kjent som gamle Strynefjellsvei. Dette er ein nasjonal turistveg, som er vinterstengt fra sept/ okt til slutten av mai.

Senteret er plassert på Tystigbreen og byr på mange opplevingar i sommersnøen. Stolheisen på 1000 meter bringer deg opp på 1300 moh i brebassenget der du kan køyre i bakke og fri kjøring på eige ansvar. Skibakken har en fallhøyde på til sammen 290 meter fra stolheisen.

Dei kan tilbyr catski i perioder, der ein blir frakta opp på 1800 m.o.h for så å få ein spektakulær tur ned igjen. Dette tilbudet varer så lenge det er nok snø til  å køyre forsvarleg.

Har  du lyst på ein annleis sommarferie for både store og små, så er dette stedet for leik, moro og eineståande naturopplevelser. Her kan du boltre deg og bare nyte.

strynsommerski.com

Nyttige lenker

Kontakt

Sosiale media

2024 © Foreningsportal