FORENINGSPORTAL Foreninger i Stryn

Barnas Turlag Indre Nordfjord DNT

Friluft 

Barnas Turlag er organisert under Indre Nordfjord Turlag ( INT ) og er eit tilbod for barn frå 0- 12år. I tillegg til organiserte turar og "kom deg ut" dagar har vi Turbotrimmen som består av 21 turmål der ein fin vår raude postkasse med registreringsbok. Fyll ut registreringsark og få premie etter 5 og 10 turar! Følg oss på Facebook, Instagram og INT si nettside.

Kor-i-Vikja

Musikk 

Kor-i-Vikja er en gjeng med humørfylte damer som øver kvar mandag på Vikane skule i Innvik. Koret vart starta i 2022 og er et kor med mykje energi og glede💃🎶💃Vi har Erling Briksdal som dirigent og musikalsk leiar.  Det er plass til fleire, så kom gjerne og bli med! 🤩🤩 

Olden Bygdetun

Lokaler 

Olden Bygdetun innheld lokaler som er leigd ut til Olden Raude Kross, Eldrelaget og Joruns Fotterapi. Andre som bruker huset er Olden bygdekvinnelag, Oldendagane med fleire.. Vi har lokaler for utleige til feiringer, møter mm. Sjå anna info for utleige av lokala. Vi har og kontorlokaler for utleige.

Open Hall

 

Open hall Stryn er eit uforpliktande aktivitetstilbod og ein møteplass for ungdomsskule- og vidaregåandeelevar i Stryn kommune på fredagskveldane. Her kan ein delta på ulike leik-, spel- og idrettsaktivitetar, eller berre komme og vere utan å delta. Tilbodet er GRATIS!

Stryn kulturskule

Kultur, musikk 

I kulturskulen vår kan du lære å synge, spele piano, trekkspel, gitar, bassgitar, fele og trommer. I tillegg har vi grupper for messingblåsarar, saksofon, musikkproduksjon, teater, dans og visuell kunst. Nytt av året er vår kulturkarusell, som er eit introduksjonstilbod. Det kan óg dukke opp kortare kurs og helgakurs. Kulturskulen er open for alle mellom 6 og 100 år! Songelevar må vere 10 år for å byrje hjå oss, og born og unge blir prioritert.

Visnes Vel

Bygdelag/Grendelag/Velforeningar 

Visnes vel er ei velforening for alle som bur på Visnes i Stryn. Visnes vel skal arbeide for eit trygt og godt miljø i nærområdet, og fremje planar av felles interesse for born og vaksne.

Voksne for barn - Indre Nordfjord Lokallag

Andre 

Voksne for barn er ein ideell medlemsorganisasjon som jobbar for god psykisk helse og trygge oppvekstvilkår for alle barn. Organisasjonen har lokallag rundt om i heile Norge. Voksne for barn-indre Nordfjord er eit av desse lokallaga. Vi jobbar etter same retningslinjene som VFB sentralt. Meir informasjon om VFB er å finne på www.vfb.no. VFB - indre Nordfjord dekker kommunane Stryn, Volda, Stad og Gloppen. Lokallaget har eige styre og jobbar aktivt med saker i lokallmiljøet. Medlemmene melder seg inn i vfb sentralt, men vert registrert i lokallaget og kontakta av styret i VFB-indre Nordfjord når dei melder seg inn. Det er mange typer medlemskap. Ein kan velge mellom å vere privat- eller bedriftsmedlem, frivillig og det er høve å gje gaver. Prisen for privatmedlemskap er kr 195,00 per år. For student/pensjonist/trygda kr 100,00 pr år. For bedrifter kostar det kr 590,00 per år.

Nyttige lenker

Kontakt

Sosiale media

2024 © Foreningsportal