FORENINGSPORTAL Foreninger i Stryn

Nyte vinternaturen vår?

Når forholda først ligg til rette for det, er det nydelig å kome seg ut i vinterlandskapet vårt. Her er tips som gjer turen fin!

Først og fremst, gløym aldri fjellvettreglane! Det er viktig å ferdast trygt i fjellet. Det vert for mørkt, og veret kan snu, sjølv på korte turar. 

Lurer du på kvar det er fine skiløyper? På skisporet kan du følge trakkemaskina til turløyper Stryn, og finne dei ferskaste skispora! Du kan også følge Turløyper Stryn på facebook for oppdateringar om forholda i sporet. Nyttar du skiløypene ofte, hugs å kjøp årskort. Dersom du berre nyttar tilbodet ein gong i blant, kan du vippse til nr 94476, og støtte ei god sak. På strynturløyper.no finn du informasjonen du treng. 

For å sjå forholda på Ullsheim, trykk HER.

Det fins fleire webkamera og verstasjona som vise forholda på populære turmål. Trykk HER for å sjå korleis det ser ut på Hoven og mot Lodalen. HER ser du forholda på Stryn Vinterski, med både bilde, temperatur og vindhøve. Stryn vinterski oppdaterar også hyppig på facebook, og der finn du også opningstider. 

Manglar du utstyr? Eller vil du prøve noko nytt? Stikk innom BUA i Stryn, og lån utstyr heilt gratis. BUA held til i Perhusvegen 14, i Triangelen. Det er Stryn Frivillegsentral som driftar BUA i Stryn. Sjå etter ein lilla container. I den finn du både truger, pulk, langrennski, slalomski, snowboard, snowskates, hjelmar, akebrett, skøyter, primus, sitteunderlag med meir! Registrer deg som lånetakar på BUA før du kjem. Les meir på BUA Stryn.

God tur ut i vinter!


Flere nyheter

Vårryddedag 16.mars! Søk motivasjonsmidlar til strandrydding innan fredag 1.mars!

Eit sikkert vårteikn er at det dukkar opp søppel i takt med at snøen smelter. Derfor arrangerast den nasjonale ryddedugnaden «Vårryddedagen» kvart einaste år. I år er datoen laurdag 16. mars. Vi i Fjordane friluftsråd oppfordrar derfor alle til å vere med på eit krafttak i ryddinga av marin forsøpling langs elver, innsjøar, strender, holmar og øyer – der du tenker at det trengs ei god opprydding etter at snøen har smelta. Om du ikkje har moglegheit til å rydde på sjølve vårryddedagen går det sjølvsagt fint å gjennomføre ryddinga før eller etter. Som drahjelp til frivilligheita lyser Fjordane Friluftsråd også i år ut motivasjonsmidlar til tiltak mot marin forsøpling. Her kan lag, foreiningar, skuleklasser og andre som gjennomfører ryddeaksjonar søke om midlar som skal dekke utgifter under aksjonen. Dette kan for eksempel vere utgifter til transport eller mat til dei frivillige. Sprei ordet, søk om motivasjonsmidlar og bli med på ryddedugnaden du også! Søknadsfristen for motivasjonsmidlar er 1. mars

Nyttige lenker

Kontakt

Sosiale media

2024 © Foreningsportal