FORENINGSPORTAL Foreninger i Stryn

REKO-ringen er på app!

No kan få oversikt over produsentane sine varer og bestille frå REKO-ringen på appen "LocalFood"

Last ned appen «LocalFood» frå Appstore eller Google Play, og opprett brukar for å kunne logge inn.

Varene blir tilgjengelege for salg fram til kl. 15:00 utleveringsdagen.

Når du har valgt varene du ønskjer, trykk  «Betal med VIPPS» og de er ferdig med bestillinga. Pengane blir reservert, og betalinga blir ikke gjennomført før egga blir leverte og slegar markerer ordren til kunden som «Levert». Det vil seie at hvis varene ikke blir henta, betalar ein heller ikkje.

Du kan også få informasjon om produsentar og varene deira på facebooksida "REKO-Ringen Stryn".

KVA ER REKO?
Ein REKO-ring fungerar som kontaktplattform mellom forbrukarar og lokale produsentar. Lokal mat blir lettare tilgjengelig for kunden og produsenten kan selge sine varer effektivt utan mellomledd.
Produsentar opplever betre lønnsemd, auka sal, større kundegruppe og blir meir synlige. REKO-ringar kan bidra til at det blir oppretthaldt produksjon på mindre gardar, som har en ekstensiv drift ved å få betre lønnsemd ved å forenkle distribusjonen samtidig som ein kuttar ut mellomledda.


EINESTE KRAVET som blir stilt for at salsnettverket kan kalle seg ein REKO-ring er at produsentar sel sine eigne produkt. I tillegg må produsenten vere innstilt på å treffe kundane og fortelle om sin produksjon. Tanken her er at ingen skal tjene pengar på å selje andre sine produkt. Keep it simple, så gjere mykje av jobben selg sjølv.
Det er berre tillatt å selje eigenproduserte matvarer og eventuelle biprodukter frå matproduksjonen.



Kan vere eit bilete av tekst

Nyttige lenker

Kontakt

Sosiale media

2024 © Foreningsportal