FORENINGSPORTAL Foreninger i Stryn

Handle lokale råvarer utan fordyrande mellomledd? Eller selje eigenproduserte varer enkelt?

Vil du handle god, kortreist mat frå ditt område? REKO-ringen er ein omsetningskanal for lokalprodusert mat - direkte til deg frå bonde og mathandverkar. REKO står for REttferdig KOnsum, og her gåt 100% av salssummen til produsenten.
I Stryn kan du handle med produsentar i REKO-ringen kvar onsdag, utanfor Strynehallen. På facebooksida til REKO-ringen Stryn kan du sjå dei ulike produsentane som kjem og kva vare dei har med seg. Du legg igjen di bestilling i kommentarfeltet, og utvekslar vare og pengar ved oppmøte ved Strynehallen i tidspunktet 16:30- 17:00

REKO-ringar kan bidra til at det blir oppretthaldt produksjon på mindre gardar, og auka produksjon i vårt distrikt. Det einaste kravet som blir stilt for å bli med i salsnettverket til REKO-ringen er at produsentar sel sine eigne produkt. Det kostar ingenting å bli med i REKO-ringen. I tillegg må produsenten vere innstilt på å treffe kundane og fortelle om sin produksjon. Tanken her er at ingen skal tjene pengar på å selje andre sine produkt. Keep it simple, så gjere mykje av jobben selg sjølv.

Nyttige lenker

Kontakt

Sosiale media

2023 © Foreningsportal